Seko EsiBrīvs! Draugiem.lv Seko EsiBrīvs! Facebook
IeskatiesKontaktiPajautāMūsu draugi

Kas jauns?

Startē diennakts apmācību cikls Ogres novada jaunatnes līderiem

2022. gada 14. novembris
Biedrība “Esi brīvs!” sadarbībā ar Oveselību 4.-5.novembrī Ogresgala Tautas namā un pamatskolā organizēja un vadīja diennnakts nometni jauniešiem “Esi brīvs no atkarībām”.

Jaunieši divu dienu laikā iedziļinājās zināmajā un nezināmajā, sķietamajā un paradoksālajā par atkarībām, analizēja dažādus gadījumus. Izmantojot spēles elementus un personisko pieredzi, jaunieši šķetināja atkarības cēloņsakarības, kā arī dažādās analīzēs un diskusijās stiprināja viens otra attieksmi par labu kristiskai spriestspējai.

Jauniešu atziņas un atskatu par pasākumu skatīt šeit: https://oveselibaogre.lv/diennakts-nometne-jauniesiem-esi-brivs-no-atkaribam/ kā arī biedrības facebook lapā!

Cikla turpinājumā paredzēts organizēt vēl divus izbraukumus/diennakts nometnes jauniešiem, lai mudinātu un izglītotu aktīvistus līdzdarboties atkarību profilakses pasākumu vadīšanā savu skolu vienaudžiem.

Nometne organizēta, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031).

Vārda dienas svin: Georgs, Jurģis, Juris
2024. gada 23. aprīlis

Biedrības „Esi brīvs!” mērķis nav dusmīgi kratīt pirkstu un stāstīt, cik slikti ir būt atkarīgam. Mēs gribam tev parādīt, cik forši un stilīgi ir būt brīvam.

Ilona Gaile

 
Kā Tu domā, vai Tu esi atkarīgs?
Kopā balsojumu - 9995
 

Mūs atbalsta: