Seko EsiBrīvs! Draugiem.lv Seko EsiBrīvs! Facebook
IeskatiesKontaktiPajautāMūsu draugi

Kas jauns?

Tiešsaistes konsultācijas, semināri un grupu nodarbības pandēmijas laikā

2020. gada 2. novembris
Biedrības "Esi brīvs!" speciālisti sniedz konsultācijas bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem (individuāli vai grupā) bezmaksas vai par simbolisku klienta līdzfinansējumu.

Turpinot jau pavasarī aizsākto darbu attālināti, šajā rudenī un ziemā biedrības speciālisti strādā tiešsasitē, lai sniegtu psiholoģisku atbalstu un palīdzētu pārvarēt sarežģījumus, ko radījuši mainīgā situācija.

Šobrīd var pieteikties:

Individuālās konsultācijas bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem, ģimenēm, kā arī pāriem. Bezmaksas konsultācijas ir īstermiņa (viena līdz trīs tikšanās reizes). Konsultācijas notiek, izmantojot zoom, skype vai whatsapp platformas kā iepriekš norunāts. Obligāta prasība ir ieslēgta tīmekļkamera!

Tiešaistes semināriem par atkarībām. Izglītības iestādes var uzaicināt biedrības speciālistus „tiešsaistē” novadīt grupu nodarbības pamatskolas un vecāko klašu skolēniem zoom platformā.

Tiešsaistes grupas jauniešiem. Grupas formāts ir iespēja un vieta, lai jauniešiem drošos apstākļos, savstarpēju sarunu un pašrefleksijas ceļā siprināt savu emocionālo noturību un pašpaļāvību attiecībās. Informāciju par aktuālālām grupām skatīt šeit!

Aicinām pieteikties laicīgi (līdzfinansējums konsultācijām ir ierobežots).

Vārda dienas svin: Fanija, Vēsma
2024. gada 19. aprīlis

…un kad būsi to savu dzīvi sabojājis, tad vienā dienā Tu attapsies un sapratīsi, ka Tev ir jādzīvo tālāk tā pati jau sabojāta dzīve…

Gustavo

 
Kā Tu domā, vai Tu esi atkarīgs?
Kopā balsojumu - 9994
 

Mūs atbalsta: